מספר משרה: 678342
אגף מזון ומשקאות
תל אביב - יפו
למלון דן ת"א דרוש/ה סומליה מקצועי/ת עם ידע מעמיק בתחום היין והשירות. במסגרת התפקיד תתבצע ייעוץ והכוונה לאורחים בבחירת יינות, אחריות על ניהול מלאי היין, שימור איכות היין והגשת יינות בהתאם למנות ולדרישות האורחים. עבודה בשיתוף פעולה עם צוות המטבח והמלצרים.
דרישות:
ניסיון קודם כסומליה – יתרון
ידע נרחב בתחום היין ויכולת התאמתו למנות
כישורי שירות מעולים ויכולת עבודה בצוות
יכולת עבודה בסביבה דינמית ועמידה בלחץ
הופעה ייצוגית ונכונות לעבודה במשמרות
רשת מלונות דן הינה רשת מלונות היוקרה הוותיקה בישראל.
הרשת מתגאה ב-17 מלונות מצטיינים במיקומים הנחשקים ביותר – ארבעה מלונות בירושלים, שני מלונות בחיפה,
שלושה מלונות בתל אביב, שלושה מלונות באילת, ומלון אחד בנצרת, צפת, קיסריה ובהרצליה ומלון אחד נוסף בבנגלור, הודו.
מבחר המלונות בישראל של רשת מלונות דן כולל שני נציגים ברשימה היוקרתית The Leading Hotels of the World –
מלון המלך דוד בירושלים, שנחשב לספינת הדגל של רשת מלונות דן,
ומלון דן תל אביב שנכנס לרשימה היוקרתית הזו בשנת 2021.
כבר למעלה מ-75 שנה, אנו מחויבים לספק לאורחינו חווית אירוח יוצאת דופן, תוך שילוב של מסורת, יוקרה ושירות אישי.
עם 16 מלונות מפוארים ברחבי הארץ, אנו מציעים מגוון רחב של אפשרויות אירוח לכל מטרה ולכל תקציב.
מה הופך אותנו למיוחדים?
· אנשים: אנו מעסיקים צוות מיומן ומקצועי, המסור להענקת שירות יוצא דופן לכל אורח.
· ערכים: אנו מאמינים במתן הזדמנויות שוות, קידום תרבות עבודה תומכת, מכבדת ופיתוח מקצועי מתמיד.
· קהילה: אנו רואים בעובדינו משפחה, וחשוב לנו ליצור תחושת שייכות וחיבור.
· חדשנות: אנו שואפים כל הזמן להתחדש ולשפר את חווית האירוח, תוך שימוש בטכנולוגיות מתקדמות ובהתמקדות בטרנדים עכשוויים.
אנו גאים להיות חלק בלתי נפרד מנוף התיירות הישראלי, ותורמים רבות להצלחת ענף המלונאות
ביחד, ניצור עתיד מזהיר עבור רשת מלונות דן ועבור כל אחד ואחת מכם.
הנה כמה סיבות עיקריות למה כדאי לכם להצטרף לצוות שלנו:
אם אתם מחפשים עבודה מאתגרת, מספקת ומשמעותית, אנו מזמינים אתכם להגיש מועמדות למשרות הפתוחות אצלנו.
אנו בטוחים שתיהנו לעבוד במלונות דן ולהיות חלק מצוות מנצח!
“המטרה שלי זה לעמוד ביעדים שלי ולהרים את הלובי, אני יודע להסתדר עם מעט עובדים ולהביא תוצאות. לאחרונה החברה הוציאה אותי לקורס אי"מ של מיומנויות ניהול והגעה ליעדים, ואני תמיד בגישה שאשמח להרחיב את תחומי הידע שלי. אני אוהב את היחס שאני מקבל, ואת האפשרות ליצור ולקדם רעיונות חדשים." (פנורמה אילת)”
אביב ויזמן
“אני אוהבת את העבודה במלון, האווירה כאן נעימה וטובה, ההון האנושי הוא איכותי, גם הצעירים שמגיעים לעבודה מועדפת הם איכותיים וטובים. (כרמל)”
גלית סולומוביץ
“העבודה במלון מאוד דינאמית וחווייתית, בכל יום אנחנו פוגשים אנשים חדשים והעבודה אף פעם לא משעממת. במהלך התקופה הקצרה שאני עובדת ברשת הספקתי לצאת לקורס מנהלי קומה, לזכות ״במצטיין רשתי״ שהפרס היה טיסה לדובאי.(רות צפת)”
אולגה רחמן